lördag 5 februari 2011

Heldag i handelns tecken

Ojojoj, vilken dag! Vi åkte till Ullared vid 8 i morse och kom hem vid 18.30... fast hela dagen spenderades inte där, utan vi stannade på Ikea och i Allum på vägen hem. Willys i Alingsås fick också en påhälsning.

Jag var egentligen ute efter skrivböcker med hård pärm eftersom jag fått beställningar på några receptböcker liknande den här, men det hittade jag inte en enda...

Jag köpte inte så himla mycket annat inne på Gekås heller för den delen, lite småplock bara. Däremot fick jag köpfrossa när jag gick in i de affärerna som ligger vid parkeringen (inte Panduro OUtlet) för där hade de en REA-hörna som heter duga! Massor av scrapbookingsaker till riktiga vrakpriser. Jag kommer inte behöva allt jag köpte, men använder ju lite sånt här på skolan ibland och då kan man ju skänka det dit :)

Alla dessa saker kostade 143 (!!!) kronor tillsammans, helt galet! Kändes nästan pinsamt att handla så billigt, men det är ju inte alltid man hittar liknande (eller aldrig är väl mer rätt) så jag dolde skammen och betalade glatt.

På Ikea och Allum köpte jag absolut ingenting, ovanligt... Nu får det bli lite slappande resten av kvällen tror jag, man blir lite mör av shoppande.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmmmmmmmmmmmmmm....skulle nog kunna tänka mig att byta till mig en av detta fina:-))
Skall vi byta grejor med varann?????
säg...Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vildas Puck

CN sa...

Du är rolig du Puck :) Vad skulle jag kunna ha som du vill ha, säg bara till.
Kräm på dig

Anonym sa...

Vi kan väl höras på telefon :-)
Vildas Puck

kräm på dig med :-)))))

CN sa...

Japp, det gör vi.