tisdag 27 september 2011

Mässa i Helsingborg

Jag och "Arne" var på mässa i helsingborg i helgen, vi stod alltså i en monter och sålde stämplar. För Stämpelkällan ska jag väl tillägga. Vi hade det jättebra även om vi gärna hade sett lite fler besökare... På söndagen var det väldigt lugnt vissa stunder och då satte jag Arne i arbete :)

Här kan ni se bilder på full koncentration när han färglägger och "glacar" den härliga äpplekorgen som finns hos Stämpelkällan. Nu får man väl aldrig ha sina saker i fred längre men det står jag gärna ut med :) (fast risken är nog rätt liten om man tänker efter ;D )

torsdag 22 september 2011

Min namnskylt!

Fick gjort en namnskylt till mig oxå

Arnes namnskylt!!

Måste bara visa den namnskylt som Arne ska ha i Helsingborg i helgen. Vi ska stå och sälja för Stämpelkällan därnere lördag och söndag. Han har bestämt vad som ska finnas på den och jag har monterat den efter hans anvisningar :) Tur att det fanns ett sånt fint fönster bland de som släpptes nu, för det var kravet för att han skulle göra n skylt ;)

söndag 11 september 2011

Första julkortet!!!

Har gjort första julkortet för i år. Tre nya stämplar från Stämpelkällan fick vara i centrum, lite glitterlim fick rama in motiven. Den här lilla tomtenissen kommer få pryda en del julkort i år tror jag bestämt. Så söt!!

fredag 9 september 2011

Unik stämpel!!!

Den här underbara stämpeln fick jag från Anna och Annika på Stämpelkällan!! Blev så glad för den <3

torsdag 8 september 2011

Baddam

Baddam är alltså dam som badar :) Den härliga baddamen är från Stämpelkällan.com

onsdag 7 september 2011

Blogga från mobilen

Nu har jag skaffat en app så jag kan blogga från mobilen. På ett enkelt och smidigt sätt... Så nu försöker jag göra lite inlägg igen

De här två stämplarna släpptes av Stämpelkällan idag. Massor av andra släpptes samtidigt och jag känner att jag vill ha ALLA :)