söndag 30 januari 2011

BLOGHOP

Välkommen till Stämpelkällans första bloghop, vi firar de nya stämplarna som ska släppas inom några dagar!

Om du kom hit från Bili's sida (http://kortfonstret.blogspot.com/), då är du på rätt spår! Om du inte gjorde det, gå till (http://stampelkallan.blogspot.com/) så du kan starta från början, du vill väl inte missa några chanser att vinna fina stämplar!

Welcome to Stämpelkällan's first ever bloghop to celebrate the new release that is coming in a few days!

If you came here from (
http://kortfonstret.blogspot.com/) then you're on the right track! If you didn't, go to Stampelkällans blog (http://stampelkallan.blogspot.com/) to start from the beginning, so you don't miss anything.




Här är mitt lilla kort med två av de nya stämplarna, Trolle och Trolla på stock, samt texten Du och Jag...
Jag har färglagt Trolle och Trolla med copicpennor och skurit ut motivet, detta sattes på ett randigt papper som är lite fransigt i kantet och där jag duttat lite distressfärg i kanten för att få lite liv i bilden. I bakgrunden finns ett rosa papper som jag gjort likadant med. Du och jag...stämplade jag med brun färg och klippte ut i moln-form. Runt kanterna lade jag små droppar med glaze. Dekorationerna är en grön blomma med lite rosa "spröt" samt några bling-stenar och en rosa spets under texten.

Om du vill få en chans att vinna denna stämpel (Trolle och Trolla är själva vinsten) (och i slutet den STORA vinsten), lägg en kommentar här i bloggen innan du hoppar iväg till nästa blogg som är Jaanas, (http://annuenpysselblogg.blogspot.com/)

If you want a chance to win this stamp (and the grand stamp in the end), please leave a comment before hopping to the next one, which is Jaana (annuenpysselblogg.blogspot.com)

torsdag 27 januari 2011

Bloghop...

...ja, så heter något som jag ska försöka mig på att vara med och ordna på söndag. Jag hoppas verkligen att jag inte sabbar något, men som jag fattat det ska jag lägga in ett/flera kort på min blogg. Jag ska också länka vidare till näste man (kvinna) på listan och så får besökaren hoppa vidare dit. Den som lämnar en kommentar på min sida kan vinna den stämpeln som finns med på mitt kort =)

Nu ska jag sätta mig och göra färdigt kortet som jag ska använda mig av. Glömde ju att nämna att det är pga att STÄMPELKÄLLAN släpper en massa nya stämplar!! Glöm inte att kolla in dem på webshopen.

fredag 14 januari 2011

Idag blir det pyssel med det glada Vildagänget i Alingsås för hela slanten. De är så mysiga att sitta och pyssla med. Man lär sig enormt mycket och så är de dessutom jättemysiga allihop. Ska se om jag kan få in någon bild av det jag gjort under dagen. Annars får ni ha en härlig lördag allihop